Skip to the content

Velkommen til Bagerens køkken!

Vores slogan er "Bagernes Køkken - Hvad ellers!", og det forpligter. Bagerens køkken har i mere end 15 år lavet catering og leveret mad ud af huset. Vi er altid tro mod den høje kvalitet og bruger kun gode, friske råvarer. Fisken kommer frisk fra havnen i Hanstholm, kødet fra det gode, danske Himmerlandskvæg, og frugt og grønt bestilles hver dag, så det er frisk og lækkert. Vi laver mad til alle former for arrangementer op til 3000 couverter og den høje kvalitet følger altid med, uden ekstra regning.

Rasmus har mere end 15 års erfaring fra restaurationsbranchen og har arbejdet på flere af Danmarks bedste restauranter og hoteller. Arbejdet i Thy har bl.a. omfattet det tidligere Restaurant Molen, Hotel Hanstholm, Rønnes Hotel i Slettestrand og senest forpagter af Restaurant Vigsø i 2 år inden overtagelen af Bagerens Køkken. Det har gjort, at vi hos Bagernes Køkken har en meget bred kompetencevifte lige fra traditionsrige, klassiske retter til spændende og overdådige tapas- og buffetanretninger samt Danmarks bedste helstegte gris.

Læs mere